Манчестър Сити победи Челси с 2:0 и спечели 96-тото

...
  Манчестър Сити победи Челси с 2:0 и спечели 96-тото
Коментари Харесай

Манчестър сити спечечели трофея Комюнити шийлд.

  " Манчестър Сити " победи " Челси " с 2:0 и завоюва 96-тото издание на " Къмюнити Шийлд ". И двата гола на стадион " Уембли " означи Серхио Агуеро. Двубоят бе формален дебют за новия управител на лондончани Маурицио Сари.
  В 13-ата минута Фоудън проби и подаде към Агуеро на границата на наказателното поле, който с акуратен удар откри резултата. Това бе гол с номер 200 за Кун с екипа на Манчестър Сити. Аржентинецът стигна до това удивително достижение след 293 мача.
  В 23-ата минута Агуеро откри Сане самичък против вратаря, само че той си поведе дълго топката и Кабайеро го изпревари.
  До края на полувремето футболистите на Пеп Гуардиола продължиха да бъдат по дейни, само че не се стигна до нищо забавно.
  След подновяването на играта " Сити " продължи да диктува темпото. В 50-ата минута Агуеро получи извеждащ пас от Фоудън и излезе самичък против Кабайеро, който съумя хубаво да го затвори и избави вратата си от сигурен гол.
  В 58-ата минута Хъдсън-Одой изгуби топката при нахлуване на " Челси " и Стоунс подхвана бързата контраофанзива, минала през Гюндоган и Бернардо Силва, който пусна акуратен пас към Агуеро и той не остави късмет на Кабайеро-2:0.
  В 63-ата минута Кун засече от въздуха центриране на Лапорт, само че вратарят на " Челси " направи следващо чудесно избавяне.
  Сити продължи да основава и пропуща положения пред противниковата врата. В 89-ата минута Челси сътвори най-хубавата си опция. Баркли центрира остро в дребното наказателно поле, само че Браво съумя да се намеси, а при последвалото безредие не се стигна до завършващ удар.
  В добавеното време Диас се измъкна отдясно, само че загуби борбата с Кабайеро. В заключителните секунди Гюндоган и Жезус също демонстрираха неприятен мерник.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР